Tuesday, 18 September 2012

ILOVEYOU MA & ABAH :*

Atototoototo , ini lha ma & abah kite , aicehhh tahu dorang swett kankan ? Dah jangan tengok lama lama , HAHAHA , Thanks membesar and mendidik kan kite sampai lha sekaraag yeww , halal kan makan minum kite yew , kite sayang sangat sangat ma and abah tau MUAHHHHHHH :* setepek dekat pipi and dahi untok ma and abah , ILOVEYOUU <3 ma seorang yang baik , carring , tegas , tak garang , sporting . kawan kawan tolong doa kan ia supaya cepatt sembuh yew dgn penyakit dia tuh , ma ada penyakit darah tinggi , sedih bile tengok ma masuk hospital dulu , kiterorang lha yang sangup jage ma dekat hospital dulu , jage makan minum , itu lha waktu kiteorang nak membalas jasa dorang , tapi insyaallah da okey sikit da pun , alhamdulliillah :) so now kena makan ubat and kena check up jea dekat hospital , doa kan yea amin ! and abah kite pulak , orang pangel dia abang otai , HAHAHAHA , dia seorang yang baik , tegas , sporting , ayah kite tinggi auww mcm galah mengalah ma kite tuh hah kankan :D , best gyle dapat family macam nie and setiap hari happy jew bersama dorang , HAHAHA . btw ILOVEYOU GUYS MUAHHHHH :*