Sunday, 5 May 2013

YA ALLAH TOLONG JAGAKAN DIA :'(

Everyday night sebelom kite nak tidur pasti awak akan kiss dahi kite and bisik kan dekat telinga kite ILOVEYOU SAYANGG :') And saya pulak sebelom nak tidur pasti saya akan tenung muka awak lama lama and berdoa pada allah tolongg jaga and kekal kan la jodoh kami ini sebaik mungkin , and bila time bangun tidur saya selalu akan pergi bawah beli kan makanan untuk kite breakfirts bersama family kite semua , best sangat sangat kan sayangg time tuh :) saya jugak selalu suap kan makanan untuk awak , sebab saya ingat awak ckp salah satu jari saya nie comel and awak suka bila saya tolongg suap kan untuk awak , and awak akan ingat sampai bila bila , even sepanjang relationship kite ini banyak dugaan and rintangan yang terjadi , kita selalu mengalah kan , bersabar and redha dengan semua itu . if boleh sayangg saya nak awak jadi milik saya yang sepenuhnya and selamanya dalam life saya ini , saya nak jaga awak , saya nak jadi seorangg isteri yang terbaik buat bakal suami saya ini . onemorething iloveyoumoremore darlingg , saya sayang kan awak mcm mana saya sayang kan family saya jugak :) alhamdulillah saya bersyukur sangat dapat mengenali awak , and alhamdulillah awak terima saya seadanya and saya pun terima awak seadanya , jodoh pertemuan ajal maut semua ditangan tuhan kan , tiada siapa ada hak untuk halang hubungan kite ini selaian ALLAH . Even now dugaan yang berlaku pada kite , kite samasama bersabar and redha yeww . mybe apa yang berlaku ada hikmah yew kan . now :'( awak tiada disisi saya lagi macam dulu ! ALLAH tak pisah kan kita kan sayangg ? allah meguji kita , hmm kita berpisah buat sementara jew kan sayangg ? YA ALLAH jagakan dia untuk saya yeww . hmm , saya selalu doa kan yang terbaik untuk awak sayangg , hope everythingg akan berubah okayy lepas nie ;) ALLAH sentiasa ada dengan kita , kite berserah and berdoa pada dia , even macam mana keadaan pun yang berlaku i still waitingg for you dear :') saya mampu tunggu awak okayy . YA ALLAH TOLONGG JAGAKAN DIA . imissyou ! iloveyoumore darlingggggg .

This HEART JUST FOR YOU ;')

YA ALLAH ! Engkau jagakan lah hati ini sebabgai mana dia menjaga hati saya ini , kuat dan tabah kan lah hati ini , aku ingin menjadi seorang perempuan yang kuat , aku tak perlu give up dengan apa jua dugaan and rintangan pun yang terjadi , ya allah jagakan hati kami berdua ini dengan sebaik mungkin ,  , ILOVEYOUMORE UNTIL THE DIE MYFUTURE HUSBAND AND MYFAMILY <3

Tuesday, 30 April 2013

MISSYOU EDDY :'(

1 mei 2013 _ da cukup sebulan sayangg saya tak dapat meet awak lagi dekat sana , maaf kan saya tau sayangg . saya bukan tak nak jumpa awak dekat sana , nak sangat sayangg :'( awak sabar tau . allah pasti akan temu kan kite jugak okayy , sabar yeww sayangg :'( awak ! awak rindu kan kite tak ? sayangg awak tahu tak saya rindu kan awak sangat sangat tak tahu nak ckp mcm mana da , hmmm hanya allah yang tahu keadaan saya tanpa awak dekat sini , ingat tau sayangg everthingg akan berubah tau lepass nie , sabar hadapi dugaann yang ALLAH berikan yeww , yangg pentingg awak kena kuat jangan give up okayy . awak ! awak tahu kan saya sayangg kan awak mcm mana , kite tak berpisah buat selama yew kan sayangg , kite berpisah sekejap jew kan :'( saya rindu kan awak eddy , i need you :'( nak gelak ketawa dengan awk mcm dulu , nak peluk awak , rindu memory kite semua sayangg . if mcm mana pun i still tunggu awak okayy , saya tetap tunggu sampai awak balik okeyy , even saya lemah mcm mana pun tanpa awak , tapi saya kena kuat jugak untuk hadapi semua nie sayanggg , sayangg ! ILOVEYOUMOREMORE DARLINGGG <3 MISSYOU :'(

smile always :)

assalamulaikum , hi this is me asha :) kenal idok ? keyy mesti korangg pelik kan kenapa asha bertudung nie ? okayy btw asha ikhlas bertudung nie . niat memang nk bertudung sekarangg , tapi pelahan pelahan asha usaha okayy :) .see smiley kite tuh , senyuman itu ada makna tau . takpe takpe biar ALLAH sahaja yang tahu , so now asha nak ubah kehidupan asha now and family asha even now myfuture husband tiada disisi asha , asha mampu kuat and terus kan masa depan asha and kehidupan asha nie hope lebih bermakna dari sebelom nie . alhamdulillah asha pun dah mula bekerja and asha pun nak bekerja mcm orangg lain dgn hasil kite sendiri kan , if kite berusaha pasti kite akan berjaya right ? now pun da bekerja boleh la tolongg tolong family tuh kan , insyallah :) hope everything okayy . doa kan kerjaya asha tau guys :) thakyou

Sunday, 3 March 2013

Setiap kesedihan pasti ada kegembiraan

sayangg ! imissyousomuch dear :'( see muka kite time tuh buruk kan . series miss sangat sangat dengan awak tau . tanpa awak sekarang tak ada disisis saya . saya rasa mcm nak mati jew sayangg . hanya tuhan sahaja yang tahu perasaan saya time tuh . disaat saya kesedihan pasti saya teringat nasihat awak sebelom kite jumpe kali terakhir harituh . itu kata kata semangat buad saya walaupun awak tak ada disisi saya sekarangg . saya terima sayangg if ini semua dugaan tuhan . saya still tunggu awakk okeyy . trust me dear . iloveyousomuch sayangg <3

i still waiting for you dear :'(

sayangg ! i still waiting for you dear :'( if mcm mana pun saya tetap akan tunggu awak if berapa tahun pun , tapi awak kena kuat kan hati yeww , sabar and tabah okeyy . saya tahu awak seorangg yg kuat . walaupun saya tak kuat dekat sini , tapi saya selalu ingat pesan awak sebelom kite jumpe harituh . sayangg ! awak nak tahu tak saya rindu kan awak sangat sangat , saya nak sangat jumpe awak sayangg . hmm tapi ini dugaan tuhan berikan saya terima sayangg , sayangg awak nak tahu tak everyday saya selalu ingat kan awakk . risau tentang awak , setiap malam pasti saya akan pegang baju awak sambil tidur :'( hanya tuhan sayang yang tahu perasaan and keadaan saya time tuhh , biar orang selalu nampak saya happy . tapi saya saje tanak tunjuk kesedihan saya dekat orangg . if mcm mana pun saya tetap akan tunggu awak balik tau . rindu nak peluk awak kuat kuat , kiss awakk ;'(

Thursday, 28 February 2013

EDDY :'(

IMISSYOUSOMUCH EDDY ! IMISSYOUSOMUCH EDDY ! IMISSYOUSOMUCH EDDY ! IMISSYOUSOMUCH EDDY ! IMISSYOUSOMUCH EDDY ! IMISSYOUSOMUCH EDDY !                                           ILOVEYOUSOMUCH EDDY ! ILOVEYOUSOMUCH EDDY ! ILOVEYOUSOMUCH EDDY !         ILOVEYOUSOMUCH EDDY ! ILOVEYOUSOMUC EDDY ! ILOVEYOUSOMUCH EDDY !           I WANT YOU EDDY ! I WANT YOU EDDY ! I WANT YOU EDDY ! I WANT YOU EDDY !           I WANT YOU EDDY ! I WANT YOU EDDY ! I WANT YOU EDDY ! I WANT YOU EDDY !           I WANT MARRIAGE YOU EDDY ! I WANT MARRIAGE YOU EDDY ! I WANT MARRIAGE YOU EDDY !