Sunday, 5 May 2013

YA ALLAH TOLONG JAGAKAN DIA :'(

Everyday night sebelom kite nak tidur pasti awak akan kiss dahi kite and bisik kan dekat telinga kite ILOVEYOU SAYANGG :') And saya pulak sebelom nak tidur pasti saya akan tenung muka awak lama lama and berdoa pada allah tolongg jaga and kekal kan la jodoh kami ini sebaik mungkin , and bila time bangun tidur saya selalu akan pergi bawah beli kan makanan untuk kite breakfirts bersama family kite semua , best sangat sangat kan sayangg time tuh :) saya jugak selalu suap kan makanan untuk awak , sebab saya ingat awak ckp salah satu jari saya nie comel and awak suka bila saya tolongg suap kan untuk awak , and awak akan ingat sampai bila bila , even sepanjang relationship kite ini banyak dugaan and rintangan yang terjadi , kita selalu mengalah kan , bersabar and redha dengan semua itu . if boleh sayangg saya nak awak jadi milik saya yang sepenuhnya and selamanya dalam life saya ini , saya nak jaga awak , saya nak jadi seorangg isteri yang terbaik buat bakal suami saya ini . onemorething iloveyoumoremore darlingg , saya sayang kan awak mcm mana saya sayang kan family saya jugak :) alhamdulillah saya bersyukur sangat dapat mengenali awak , and alhamdulillah awak terima saya seadanya and saya pun terima awak seadanya , jodoh pertemuan ajal maut semua ditangan tuhan kan , tiada siapa ada hak untuk halang hubungan kite ini selaian ALLAH . Even now dugaan yang berlaku pada kite , kite samasama bersabar and redha yeww . mybe apa yang berlaku ada hikmah yew kan . now :'( awak tiada disisi saya lagi macam dulu ! ALLAH tak pisah kan kita kan sayangg ? allah meguji kita , hmm kita berpisah buat sementara jew kan sayangg ? YA ALLAH jagakan dia untuk saya yeww . hmm , saya selalu doa kan yang terbaik untuk awak sayangg , hope everythingg akan berubah okayy lepas nie ;) ALLAH sentiasa ada dengan kita , kite berserah and berdoa pada dia , even macam mana keadaan pun yang berlaku i still waitingg for you dear :') saya mampu tunggu awak okayy . YA ALLAH TOLONGG JAGAKAN DIA . imissyou ! iloveyoumore darlingggggg .

This HEART JUST FOR YOU ;')

YA ALLAH ! Engkau jagakan lah hati ini sebabgai mana dia menjaga hati saya ini , kuat dan tabah kan lah hati ini , aku ingin menjadi seorang perempuan yang kuat , aku tak perlu give up dengan apa jua dugaan and rintangan pun yang terjadi , ya allah jagakan hati kami berdua ini dengan sebaik mungkin ,  , ILOVEYOUMORE UNTIL THE DIE MYFUTURE HUSBAND AND MYFAMILY <3