Tuesday, 30 April 2013

MISSYOU EDDY :'(

1 mei 2013 _ da cukup sebulan sayangg saya tak dapat meet awak lagi dekat sana , maaf kan saya tau sayangg . saya bukan tak nak jumpa awak dekat sana , nak sangat sayangg :'( awak sabar tau . allah pasti akan temu kan kite jugak okayy , sabar yeww sayangg :'( awak ! awak rindu kan kite tak ? sayangg awak tahu tak saya rindu kan awak sangat sangat tak tahu nak ckp mcm mana da , hmmm hanya allah yang tahu keadaan saya tanpa awak dekat sini , ingat tau sayangg everthingg akan berubah tau lepass nie , sabar hadapi dugaann yang ALLAH berikan yeww , yangg pentingg awak kena kuat jangan give up okayy . awak ! awak tahu kan saya sayangg kan awak mcm mana , kite tak berpisah buat selama yew kan sayangg , kite berpisah sekejap jew kan :'( saya rindu kan awak eddy , i need you :'( nak gelak ketawa dengan awk mcm dulu , nak peluk awak , rindu memory kite semua sayangg . if mcm mana pun i still tunggu awak okayy , saya tetap tunggu sampai awak balik okeyy , even saya lemah mcm mana pun tanpa awak , tapi saya kena kuat jugak untuk hadapi semua nie sayanggg , sayangg ! ILOVEYOUMOREMORE DARLINGGG <3 MISSYOU :'(

smile always :)

assalamulaikum , hi this is me asha :) kenal idok ? keyy mesti korangg pelik kan kenapa asha bertudung nie ? okayy btw asha ikhlas bertudung nie . niat memang nk bertudung sekarangg , tapi pelahan pelahan asha usaha okayy :) .see smiley kite tuh , senyuman itu ada makna tau . takpe takpe biar ALLAH sahaja yang tahu , so now asha nak ubah kehidupan asha now and family asha even now myfuture husband tiada disisi asha , asha mampu kuat and terus kan masa depan asha and kehidupan asha nie hope lebih bermakna dari sebelom nie . alhamdulillah asha pun dah mula bekerja and asha pun nak bekerja mcm orangg lain dgn hasil kite sendiri kan , if kite berusaha pasti kite akan berjaya right ? now pun da bekerja boleh la tolongg tolong family tuh kan , insyallah :) hope everything okayy . doa kan kerjaya asha tau guys :) thakyou