Tuesday, 30 April 2013

MISSYOU EDDY :'(

1 mei 2013 _ da cukup sebulan sayangg saya tak dapat meet awak lagi dekat sana , maaf kan saya tau sayangg . saya bukan tak nak jumpa awak dekat sana , nak sangat sayangg :'( awak sabar tau . allah pasti akan temu kan kite jugak okayy , sabar yeww sayangg :'( awak ! awak rindu kan kite tak ? sayangg awak tahu tak saya rindu kan awak sangat sangat tak tahu nak ckp mcm mana da , hmmm hanya allah yang tahu keadaan saya tanpa awak dekat sini , ingat tau sayangg everthingg akan berubah tau lepass nie , sabar hadapi dugaann yang ALLAH berikan yeww , yangg pentingg awak kena kuat jangan give up okayy . awak ! awak tahu kan saya sayangg kan awak mcm mana , kite tak berpisah buat selama yew kan sayangg , kite berpisah sekejap jew kan :'( saya rindu kan awak eddy , i need you :'( nak gelak ketawa dengan awk mcm dulu , nak peluk awak , rindu memory kite semua sayangg . if mcm mana pun i still tunggu awak okayy , saya tetap tunggu sampai awak balik okeyy , even saya lemah mcm mana pun tanpa awak , tapi saya kena kuat jugak untuk hadapi semua nie sayanggg , sayangg ! ILOVEYOUMOREMORE DARLINGGG <3 MISSYOU :'(

No comments:

Post a Comment